Algemene voorwaarden

Betalen:
Na het plaatsen van een bestelling wordt het product voor u gereserveerd en dient het aankoopbedrag na ontvangen van de bevestigingsmail van Loving that vintage binnen dagen te zijn bijgeschreven op de bankrekening van NL48 RABO 0305 2427 68 RABONL2U t.a.v A. v/d Molen. Wij willen onze voorraad graag up to date houden, en om onnodige teleurstellingen te voorkomen, worden orders die niet binnen dit betalingstermijn zijn voldaan automatisch door ons geannuleerd.

Vintage:
Alle artikelen zijn nog in de originele vintage staat. Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dat altijd bij het artikel vermeld. De artikelen worden zorgvuldig door ons gereinigd.

Verzenden:
Verzending is geheel op eigen risico. Wij leveren in Nederland en België en maken hiervoor gebruik van de diensten van PostNL(NL) en Dpd(BE). Indien de bestelling door de brievenbus past, wordt het in een envelop verstuurd. Zo niet, dan wordt er gebruik gemaakt van de pakketten service. Voor actuele informatie over de kosten hiervoor: www.postnl.nl/tarieven/pakketten/

Retourneren:
Lovingthatvintage doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u niet tevreden bent met uw product, heeft u de mogelijkheid om dit binnen 5 dagen te melden. Daarna kunnen we per geval kijken wat Loving that vintage u kan aanbieden. Mochten er producten terug gestuurd moeten worden dan zijn de verzendkosten voor de koper.

Contact:

info@lovingthatvintage.nl